VÅRT STOCKHOLMSKONTOR
HAR FYLLT ETT ÅR!

På Målargatan 7 mitt i city ligger Profus Stockholmskontor. På första våningen i ett charmigt stenhus i två våningar från 1757 har vi fyra små rum med låg takhöjd, fina gamla snickerier och vackra kakelugnar. Här sitter sex kompetenta medarbetare med Kungsgatan runt hörnet och nära till tunnelbana och bussar.
– Den stora fördelen med att sitta så här centralt är att det är lätt för våra kunder att ta sig till oss. Jag tror även att läget kan bidra till en positiv bild av Profu, det blir också enklare för våra kollegor i Göteborg att besöka oss, säger Jenny Westerberg.

Stockholmskontoret är en viktig del av vår verksamhet med kompetens och kunskap inom bland annat energisystem, bränslemarknadsutredningar, cirkulär ekonomi och avfallssystem, klimatbokslut och CCS.
– Trots att vi inte är fler täcker vi ganska brett in Profus paraply, säger Arvid Rensfeldt.

I höstas fyllde kontoret ett år, men vi har funnits i Stockholmsområdet sedan 2005. Många av våra kunder är etablerade i huvudstaden och här äger också olika aktiviteter rum som ligger i linje med vår verksamhet. Att ha ett Stockholmskontor är även ett sätt att attrahera kompetens. Under bara det senaste halvåret har vi rekryterat två nya medarbetare, Clara Haag Johansson och Lina Bergström som båda pendlar från Uppsala.
– Man känner verkligen att man vill vara här. Kontoret ligger inte bara bra till utan har också en härlig atmosfär, säger Lina Bergström.

På kontoret jobbar också David Holmström och Mattias Bisaillon. Varje morgon hörs alla av klockan kvart i nio för att kort stämma av vad var och en ska arbeta med under dagen.
– Morgonmötet är ett bra sätt att skapa gemenskap och även att strukturera upp dagen för sig själv, avslutar Jenny Westerberg.